Μπογδανοσ Ξυλο : ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ / Θες να με πεις φλώρο;

Αλλά, δεν έχω συνηθίσει να τρώω ξύλο από τρεις τύπους που με κλωτσάνε και με σέρνουν και με στέλνουν στο κατ. Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους». Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Μεγαλοπρεπές άδειασμα και σε έντονο ύφος επεφύλαξε ο νίκος δένδιας στο κ.μπογδάνο, όταν ο βουλευτής της νδ σε κόντρα με τον θανάση παφίλη . Για την επιχείρηση μπογδανοσ, δεν υπάρχουν σχόλια.

Μεγαλοπρεπές άδειασμα και σε έντονο ύφος επεφύλαξε ο νίκος δένδιας στο κ.μπογδάνο, όταν ο βουλευτής της νδ σε κόντρα με τον θανάση παφίλη . ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: Î'ΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟÎ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: Î'ΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟÎ"Î"Î'ΝΟΣ from 3.bp.blogspot.com
Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους» απάντησε ο κωνσταντίνος μπογδάνος. Για την επιχείρηση μπογδανοσ, δεν υπάρχουν σχόλια. Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Η χθεσινή εκπομπή του κωνσταντίνου μπογδάνου ήταν σε επανάληψη στον σκαϊ! Θες να με πεις φλώρο; Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του συριζα, . Έργα και ημέρες μέχρι τη διαγραφή του . Μεγαλοπρεπές άδειασμα και σε έντονο ύφος επεφύλαξε ο νίκος δένδιας στο κ.μπογδάνο, όταν ο βουλευτής της νδ σε κόντρα με τον θανάση παφίλη .

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του συριζα, .

Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους» απάντησε ο κωνσταντίνος μπογδάνος. Η χθεσινή εκπομπή του κωνσταντίνου μπογδάνου ήταν σε επανάληψη στον σκαϊ! Θες να με πεις φλώρο; Έργα και ημέρες μέχρι τη διαγραφή του . Αλλά, δεν έχω συνηθίσει να τρώω ξύλο από τρεις τύπους που με κλωτσάνε και με σέρνουν και με στέλνουν στο κατ. Τι συνέβη όμως και είδαμε αποσπάσματα από τις προηγούμενες . Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα ο δημοσιογράφος του σκάι κωνσταντίνος μπογδάνος στην οδό ζωοδόχου πηγής στα . Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους». Ο μεγαλύτερός μας πονοκέφαλος οι κομμουνιστές. Η νέα δημοκρατία του μητσοτάκη αυτοπροβάλλεται διαρκώς ως η μεγάλη αστική παράταξη η οποία . Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του συριζα, . Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Μεγαλοπρεπές άδειασμα και σε έντονο ύφος επεφύλαξε ο νίκος δένδιας στο κ.μπογδάνο, όταν ο βουλευτής της νδ σε κόντρα με τον θανάση παφίλη .

Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους» απάντησε ο κωνσταντίνος μπογδάνος. Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα ο δημοσιογράφος του σκάι κωνσταντίνος μπογδάνος στην οδό ζωοδόχου πηγής στα . Η χθεσινή εκπομπή του κωνσταντίνου μπογδάνου ήταν σε επανάληψη στον σκαϊ! Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του συριζα, . Αλλά, δεν έχω συνηθίσει να τρώω ξύλο από τρεις τύπους που με κλωτσάνε και με σέρνουν και με στέλνουν στο κατ.

Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους». ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: Î'ΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟÎ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: Î'ΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟÎ"Î"Î'ΝΟΣ from 3.bp.blogspot.com
Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους». Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του συριζα, . Σκληρή κριτική κατά του κωνσταντίνου μπογδάνου άσκησε η λιάνα κανέλλη,. Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους» απάντησε ο κωνσταντίνος μπογδάνος. Η νέα δημοκρατία του μητσοτάκη αυτοπροβάλλεται διαρκώς ως η μεγάλη αστική παράταξη η οποία . Ο μεγαλύτερός μας πονοκέφαλος οι κομμουνιστές. Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Τι συνέβη όμως και είδαμε αποσπάσματα από τις προηγούμενες .

Η νέα δημοκρατία του μητσοτάκη αυτοπροβάλλεται διαρκώς ως η μεγάλη αστική παράταξη η οποία .

Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους» απάντησε ο κωνσταντίνος μπογδάνος. Η χθεσινή εκπομπή του κωνσταντίνου μπογδάνου ήταν σε επανάληψη στον σκαϊ! Σκληρή κριτική κατά του κωνσταντίνου μπογδάνου άσκησε η λιάνα κανέλλη,. Θες να με πεις φλώρο; Έργα και ημέρες μέχρι τη διαγραφή του . Αλλά, δεν έχω συνηθίσει να τρώω ξύλο από τρεις τύπους που με κλωτσάνε και με σέρνουν και με στέλνουν στο κατ. Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα ο δημοσιογράφος του σκάι κωνσταντίνος μπογδάνος στην οδό ζωοδόχου πηγής στα . Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Ο μεγαλύτερός μας πονοκέφαλος οι κομμουνιστές. Για την επιχείρηση μπογδανοσ, δεν υπάρχουν σχόλια. Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους». Μεγαλοπρεπές άδειασμα και σε έντονο ύφος επεφύλαξε ο νίκος δένδιας στο κ.μπογδάνο, όταν ο βουλευτής της νδ σε κόντρα με τον θανάση παφίλη . Η νέα δημοκρατία του μητσοτάκη αυτοπροβάλλεται διαρκώς ως η μεγάλη αστική παράταξη η οποία .

Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Η χθεσινή εκπομπή του κωνσταντίνου μπογδάνου ήταν σε επανάληψη στον σκαϊ! Για την επιχείρηση μπογδανοσ, δεν υπάρχουν σχόλια. Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους». Η νέα δημοκρατία του μητσοτάκη αυτοπροβάλλεται διαρκώς ως η μεγάλη αστική παράταξη η οποία .

Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: Î'ΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟÎ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: Î'ΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟÎ"Î"Î'ΝΟΣ from 3.bp.blogspot.com
Σκληρή κριτική κατά του κωνσταντίνου μπογδάνου άσκησε η λιάνα κανέλλη,. Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα ο δημοσιογράφος του σκάι κωνσταντίνος μπογδάνος στην οδό ζωοδόχου πηγής στα . Θες να με πεις φλώρο; Αλλά, δεν έχω συνηθίσει να τρώω ξύλο από τρεις τύπους που με κλωτσάνε και με σέρνουν και με στέλνουν στο κατ. Για την επιχείρηση μπογδανοσ, δεν υπάρχουν σχόλια. Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους» απάντησε ο κωνσταντίνος μπογδάνος. Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Μεγαλοπρεπές άδειασμα και σε έντονο ύφος επεφύλαξε ο νίκος δένδιας στο κ.μπογδάνο, όταν ο βουλευτής της νδ σε κόντρα με τον θανάση παφίλη .

Τι συνέβη όμως και είδαμε αποσπάσματα από τις προηγούμενες .

Ο μεγαλύτερός μας πονοκέφαλος οι κομμουνιστές. Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους». Αλλά, δεν έχω συνηθίσει να τρώω ξύλο από τρεις τύπους που με κλωτσάνε και με σέρνουν και με στέλνουν στο κατ. Θες να με πεις φλώρο; Μεγαλοπρεπές άδειασμα και σε έντονο ύφος επεφύλαξε ο νίκος δένδιας στο κ.μπογδάνο, όταν ο βουλευτής της νδ σε κόντρα με τον θανάση παφίλη . Μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του συριζα, . Για την επιχείρηση μπογδανοσ, δεν υπάρχουν σχόλια. Σκληρή κριτική κατά του κωνσταντίνου μπογδάνου άσκησε η λιάνα κανέλλη,. Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα ο δημοσιογράφος του σκάι κωνσταντίνος μπογδάνος στην οδό ζωοδόχου πηγής στα . Τα έχω πολεμήσει, έχω παίξει ξύλο μαζί τους» απάντησε ο κωνσταντίνος μπογδάνος. Έργα και ημέρες μέχρι τη διαγραφή του . Η νέα δημοκρατία του μητσοτάκη αυτοπροβάλλεται διαρκώς ως η μεγάλη αστική παράταξη η οποία .

Μπογδανοσ Ξυλο : ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ: Î'ΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟÎ"Î"Î'ΝΟΣ / Θες να με πεις φλώρο;. Η νέα δημοκρατία του μητσοτάκη αυτοπροβάλλεται διαρκώς ως η μεγάλη αστική παράταξη η οποία . Τι συνέβη όμως και είδαμε αποσπάσματα από τις προηγούμενες . Αλλά, δεν έχω συνηθίσει να τρώω ξύλο από τρεις τύπους που με κλωτσάνε και με σέρνουν και με στέλνουν στο κατ. Ο μεγαλύτερός μας πονοκέφαλος οι κομμουνιστές. Σκληρή κριτική κατά του κωνσταντίνου μπογδάνου άσκησε η λιάνα κανέλλη,.

Η χθεσινή εκπομπή του κωνσταντίνου μπογδάνου ήταν σε επανάληψη στον σκαϊ! μπογδανοσ. Μεγαλοπρεπές άδειασμα και σε έντονο ύφος επεφύλαξε ο νίκος δένδιας στο κ.μπογδάνο, όταν ο βουλευτής της νδ σε κόντρα με τον θανάση παφίλη .